No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Caracterização físico-química de polpas de morango com vista à otimização industrial de processos enzimáticos [Documento eletrónico] / José Fernando Gomes Abreu; orient. António Augusto Martins de Oliveira Soares Vicente, Maria Helena Martins Teixeira Gomes

Main Author Abreu, José Fernando Gomes Secondary Author Vicente, A. A.
Gomes, Maria Helena Martins Teixeira
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication Braga : s.n., 2016 Dissertation Note or Thesis: CDU 637.146.3 Online resource Acesso restrito à U.M.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (área de especialização em Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2016

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer