No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Microorganismos de los alimentos

Secondary Author Elliott, R. P.
Moreno Garcia, B.
Ordóñez Pereda, Juan Antonio
Minguillón, Gonzalo García de Fernando
Country Espanha. Publication Zaragoza : Editorial Acribia, 1983-1999 Description 2 v. : il. ; 24 cm ISBN 84-200-0517-7 (v.1)
84-200-0477-4 (v.2)
Contents note vol.1 : Técnicas de análisis microbiológico / dir. R. P. Elliott ; trad. B. Moreno... [et al.]. - 2ª ed. - D.L. 1983. - XXIII, 431 p vol.2 : Métodos de muestreo para análisis microbiológicos : principios y aplicaciones específicas / trad. Juan Antonio Ordóñez Pereda, Gonzalo García de Fernando Minguillón. - 2ª ed. - D.L. 1999. - XXII, 260 p CDU 576.8 66.06 577.1
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current location Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Monografia Biblioteca Geral da Universidade do Minho
BGUM 576.8 - M LIVRO vol.1 Available 80704
Monografia Biblioteca Geral da Universidade do Minho
BGUMD 139378 LIVRO vol.2 Available 80705
Total holds: 0

vol.1 : Técnicas de análisis microbiológico / dir. R. P. Elliott ; trad. B. Moreno... [et al.]. - 2ª ed. - D.L. 1983. - XXIII, 431 p vol.2 : Métodos de muestreo para análisis microbiológicos : principios y aplicaciones específicas / trad. Juan Antonio Ordóñez Pereda, Gonzalo García de Fernando Minguillón. - 2ª ed. - D.L. 1999. - XXII, 260 p.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.