No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Avaliação da qualidade microbiológica do ar de uma empresa de processamento de carnes [Documento eletrónico] = [Evaluation of the microbiological air quality of a meat processing company] / Ana Rita Ramos Silva; orient. Armando Albino Dias Venâncio, Isabel Pinto

Main Author Silva, Ana Rita Ramos Secondary Author Venâncio, Armando
Pinto, Isabel
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2021 Dissertation Note or Thesis: CDU 579.67 579.63 637.7 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (especialização em Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2022

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.