No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Implementação do Sistema HACCP numa empresa produtora de refeições ultracongeladas e compotas de frutas e legumes [Documento eletrónico] / Camila Cirne Paulino; orient. Armando Albino Dias Venâncio, Micael Filipe Gonçalves

Main Author Paulino, Camila Cirne Secondary Author Venâncio, Armando
Gonçalves, Micael Filipe
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia
Universidade do Porto. Faculdade de Ciências
Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2019 Dissertation Note or Thesis: CDU 664 664.8.037.1 664.858 Online resource Acesso restrito à U.M. (2 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Tecnologia e Ciência Alimentar Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2019

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.