No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Efeito da adição de fibra de ervilha ao recheio de rissóis de carne [Documento eletrónico] = [Effect of pea fiber adding in filling of meat patties] / Maria Rita Rodrigues Dias; orient. José Maria Marques Oliveira, António Novais

Main Author Dias, Maria Rita Rodrigues Secondary Author Oliveira, J. M.
Novais, António, A. R. Novais, Lda.
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Guimarães : s.n.], 2019 Dissertation Note or Thesis: CDU 664.684 635.656 582.739 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Tecnologia e Ciência Alimentar Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2019

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.