No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Avaliação da qualidade do atum em lata ao longo do processo de fabrico [Documento eletrónico] = [Assessement of canned tuna quality throughout the manufacturing process] / Célia Carvalho Correia; orient. José António Teixeira, Cecília Leite

Main Author Correia, Célia Carvalho Secondary Author Teixeira, J. A.
Leite, Cecília, Eng.ª na fábrica de conservas A Poveira
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Guimarães : s.n.], 2019 Dissertation Note or Thesis: CDU 664.951.4 664.8.036 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Tecnologia e Ciência Alimentar Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2019

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.