No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Behaviour of lactoferrin nanohydrogels incorporating curcumin as model compound into food simulants [Documento eletrónico] = [Comportamento de nanohidrogéis de lactoferrina incorporando curcumina como composto modelo em simuladores alimentares] / João Miguel Fernandes Araújo; orient. Óscar Leandro da Silva Ramos, Paulo José Gomes Coutinho

Main Author Araújo, João Miguel Fernandes Secondary Author Ramos, Óscar
Coutinho, Paulo J. G.
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Ciências Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2018 Dissertation Note or Thesis: Online resource Acesso restrito à U.M. (2 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Biophysics and Bionanosystems Escola de Ciências da Universidade do Minho 2018

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.