No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Avaliação de processos alternativos de inativação de leveduras de decomposição do vinho [Documento eletrónico] / Joana Sofia Gomes Dias; orient. Ricardo Nuno Correia Pereira, António Augusto Martins de Oliveira Soares Vicente, Guilherme Paulo Dias de Castro Pereira

Main Author Dias, Joana Sofia Gomes Secondary Author Pereira, Ricardo
Vicente, A. A.
Pereira, Guilherme Paulo Dias de Castro
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2018 Dissertation Note or Thesis: Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (ramo Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2018

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.