No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Influência do electro-aquecimento na extração de compostos de valores acrescentados de resíduos de uva (Vitis vinifera L.) [Documento eletrónico] = Influence of electro-heating in the extraction of compounds of added values from grape residues (Vitis vinifera L.) / Tiago José Alves Domingues; orient. Rui Manuel Peixoto Tavares, José António Teixeira

Main Author Domingues, Tiago José Alves Secondary Author Tavares, R. M.
Teixeira, José Afonso
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Ciências Country Portugal. Publication [Braga : s.n., 2017] Dissertation Note or Thesis: Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Biologia Molecular, Biotecnologia e Bioempreendedorismo em Plantas Escola de Ciências da Universidade do Minho 2017

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.