No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Development of bio-based nanoemulsions to improve physical and chemical stability of omega-3 fatty acids [Documento electrónico] = [Desenvolvimento de nanoemulsões baseadas em biopolímeros para melhorar a estabilidade física e química de ácidos gordos de ómega-3] / Beatriz D’Avó Pereira; orient. Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa de Bourbon, Sandra Cristina Almeida Paiva

Main Author Pereira, Beatriz D’Avó Secondary Author Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
Paiva, Sandra
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Ciências Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2017 Dissertation Note or Thesis: CDU 664 Online resource Acesso restrito à UM (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento elétronico

Dissertação mestrado Bioquímica Aplicada (área de especialização em Biotecnologia) Escola de Ciências da Universidade do Minho 2017

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.