No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Estudo do comportamento de duas estirpes de Saccharomyces cerevisiae na produção de espumante pelo método clássico [Documento eletrónico] / Alberto Rodrigo de Queirós Bastos Barbosa; orient. José Maria Marques Oliveira, Isabel Araújo

Main Author Barbosa, Alberto Rodrigo de Queirós Bastos Secondary Author Oliveira, J. M.
Araújo, Isabel
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2017 Dissertation Note or Thesis: CDU 663.223 582.282.23 Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (ramo Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2017

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer