No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Valorização do soro para produção de iogurte [Documento eletrónico] = [Valorization of whey for the yoghurt production] / Dário Miguel Guilherme Portelinha; orient. António Augusto Vicente, Maria José Costa

Main Author Portelinha, Dário Miguel Guilherme Secondary Author Vicente, A. A.
Costa, Maria J.
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication Braga : [s.n.], 2013 Dissertation Note or Thesis: CDU 637.146.3 637.142 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Especialização e título paralelo retirados da declaração do RI

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (área de especialização em Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2013

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer