000 nlm 4500
001 411175
090 _a411175
100 _a20231227d2023 k||y0pory50 ba
101 0 _aeng
102 _aPT
200 1 _aExtraction of bioactive compounds from propolis for application in different matrices in food industry
_bDocumento eletrónico
_fSara Ribeiro Peixoto
_gorient. Cristina Maria Ribeiro Rocha Soares Vicente, Ana Isabel Novo de Barros
210 _a[Braga
_cs.n.]
_d2023
300 _aDescrição baseada no documento eletrónico
328 0 _bDissertação mestrado
_cBiotecnologia
_eEscola de Engenharia da Universidade do Minho
_d2023
700 1 _aPeixoto,
_bSara Ribeiro
702 1 _9150857
_aRocha,
_bCristina
_4727
702 1 _9296432
_aBarros,
_bAna Isabel
_4727
712 0 2 _aUniversidade do Minho.
_bEscola de Engenharia
_4295
801 0 _aPT
_bUMSD
_c20231227
_gRPC
856 4 _uhttps://hdl.handle.net/1822/87665
_zAcesso livre
942 _cCOMPU
_n0