000 01258nlm-a2200277---4500
001 329230
005 20200807131800.0
090 _a329230
100 _a20161117d2016 k y0pory5003 ba
101 0 _aeng
102 _aPT
200 1 _aExtraction and characterization of polysaccharides and phenolic compounds from spent coffee grounds and their incorporation into edible films-coatings for food applications
_bDocumento eletrónico
_fLina Fernanda Ballesteros Giraldo
_gorient. José António Couto Teixeira, Solange Inês Mussatto Dragone
210 _a[Braga
_cs.n.]
_d2016
300 _aTítulo paralelo retirado da Declaração do RI
303 _aDescrição baseada no documento eletrónico
328 0 _bTese doutoramento
_cEngenharia Química e Biológica
_eEscola de Engenharia da Universidade do Minho
_d2016
675 _a663.93
_vmed
_zpor
675 _a621.798.4
_vmed
_zpor
675 _a634.675
_vmed
_zpor
700 1 _aBallesteros Giraldo,
_bLina Fernanda
702 1 _9175185
_aTeixeira,
_bJ. A.
_4727
702 1 _9268697
_aMussatto,
_bSolange I.
_4727
712 0 2 _aUniversidade do Minho.
_bEscola de Engenharia
_4295
801 0 _aPT
_bUMSD
_c20161117
_gRPC
856 4 _uhttp://hdl.handle.net/1822/43053
_zAcesso livre
_4N
942 _cLIVRO
_n0