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090 _a303709
100 _a20130404d2012 k y0pory5003 ba
101 0 _aeng
102 _aPT
200 1 _aContinuous fermentation of alcohol-free beer
_bDocumento electrónico
_ebioreactor hydrodynamics and yeast physiology
_fAndré Manuel de Oliveira Mota
_gorient. José António Couto Teixeira
210 _aBraga
_c[s.n.]
_d2012
303 _aDescrição baseada no documento electrónico
328 0 _bTese doutoramento
_cBiological and Chemical Engineering
_eEscola de Engenharia da Universidade do Minho
_d2012
675 _a663.45
_vmed
_zpor
675 _a582.282.23
_vmed
_zpor
675 _a66.098
_vmed
_zpor
700 1 _aMota,
_bAndré,
_cgestor na Colab4Food
702 1 _9175185
_aTeixeira,
_bJ. A.
_4727
712 0 2 _aUniversidade do Minho.
_bEscola de Engenharia
_4295
801 0 _aPT
_bUMSD
_c20130404
_gRPC
856 4 _uhttp://hdl.handle.net/1822/23118
_zAcesso restrito à U.M.
_4N
942 _cLIVRO
_n0