000 00992nam-a2200241---4500
001 288965
005 20200807124425.0
090 _a288965
100 _a20100913d2010 k y0pory5003 ba
101 0 _aeng
102 _aPT
200 1 _aDevelopment, optimization and control of functional bakery products
_bDocumento electrónico
_fDaniel Bruno Azevedo Pinto
_gorient. António A. Vicente, Inês Castro
210 _a[Guimarães]
_c[s.n.]
_d2010
303 _aDescrição baseada no documento electrónico
328 0 _bDissertation for PhD degree
_cChemicla and Biological Engineering
_eEscola de Engenharia da Universidade do Minho
_d2010
675 _a664
_vmed
_zpor
700 1 _aPinto,
_bD. B.
702 1 _931786
_aCastro,
_bI.
_4727
702 1 _9184150
_aVicente,
_bA. A.
_4727
712 0 2 _aUniversidade do Minho.
_bEscola de Engenharia
_4295
801 0 _aPT
_bUMSD
_c20100913
_gRPC
856 4 _uhttp://hdl.handle.net/1822/10865
_zVersão electrónica. Acesso livre
_4N
942 _cLIVRO
_n0