No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Avaliação da presença de mercúrio em pescado, atendendo ao calibre do peixe e zona de captura [Documento eletrónico] / Cristiana de Fátima Oliveira Braga; orient. Lígia Raquel Marona Rodrigues

Main Author Braga, Cristiana de Fátima Oliveira Secondary Author Rodrigues, L. R. Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2021 Dissertation Note or Thesis: CDU 639.22 57.08 628.19 Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (especialização em Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universida do Minho 2021

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.