No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Desenvolvimento de aromas para produtos alimentares [Documento eletrónico] / Cátia Sofia Duarte Carvalho ; orient. António Augusto Martins de Oliveira Soares Vicente, Ana Maria Fernandes Peixoto Ferreira

Main Author Carvalho, Cátia Sofia Duarte Secondary Author Vicente, A. A.
Ferreira, Ana Maria Fernandes Peixoto, empresa Frulact
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2019 Dissertation Note or Thesis: CDU 663.051 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação de mestrado integrado Engenharia Biológica (área de especialização em Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2019

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.