No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Controlo da produção tendo como objetivo a melhoria da eficiência do processo alimentar das unidades alimentares dos SASUM [Documento eletrónico] / Soraia Filipa Silva Gomes; orient. José Pedro Teixeira Domingues, Ana Cristina Sousa Marques da Rocha Fernandes, Maria de Lurdes da Cruz Rodrigues

Main Author Gomes, Soraia Filipa Silva Secondary Author Domingues, José Pedro Teixeira
Fernandes, Ana C.
Rodrigues, Maria Lurdes da Cruz
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Guimarães : s.n.], 2021 Dissertation Note or Thesis: CDU 664 658.56 378.4(469.112) Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Tecnologia e Ciência Alimentar Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2021

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.