No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Produção e caracterização das propriedades funcionais de vinagre de dióspiro (Diospyros kaki) [Documento eletrónico] = [Production and characterization of functional properties of persimmon vinegar] / Bárbara Sofia Pinto Ferreira ; orient. Alberto Carlos Pires Dias, Maria João Marques Ferreira Sousa Moreira

Main Author Ferreira, Bárbara Sofia Pinto Secondary Author Dias, Alberto Carlos Pires
Sousa, Maria João
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Ciências Country Portugal. Publication [Guimarães : s.n.], 2017 Dissertation Note or Thesis: CDU 664.5 663.1 582.92 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Biologia Molecular, Biotecnologia e Bioempreendedorismo em Plantas Escola de Ciências da Universidade do Minho 2017

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.