No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Melhorar a taxa de fermentação da xilose em etanol em Saccharomyces cerevisiae através da incorporação de informações estruturais de proteínas [Documento electrónico] / Cláudio Filipe Ferreira Nóvoa; orient. Isabel Cristina Almeida Pereira Rocha, Cláudio M. Soares

Main Author Nóvoa, Cláudio Filipe Ferreira Secondary Author Rocha, I.
Soares, Cláudio Manuel Simões Loureiro Nunes, 1966-
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Guimarães : s.n.], 2019 Dissertation Note or Thesis: Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado Bioinformática Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2019

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.