No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Oleaginous yeast selection for the production of lipidic compounds [Documento eletrónico] : development of an optimized fermentation protocol regarding nutrient requirements and growth conditions = [Seleção de leveduras oleaginosas para produção de compostos lipídicos : desenvolvimento de um protocolo de fermentação otimizado baseado nas exigências nutricionais e condições de crescimento] / Sara Maria Bettencourt Pereira; orient. Célia do Sacramento Santos Pais, Ricardo Filipe Azevedo Franco Duarte

Main Author Pereira, Sara Maria Bettencourt Secondary Author Pais, Célia
Duarte, Ricardo Franco
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Ciências Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2018 Dissertation Note or Thesis: Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação de mestrado Bioquímica Aplicada Escola de Ciências da Universidade do Minho 2018

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.