No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Estratégias para melhorar a qualidade da cerveja artesanal [Documento eletrónico] : análise de pontos críticos / João Filipe Oliveira Cerqueira; orient. Lucília Domingues, Filipe Macieira, Francisco Pereira

Main Author Cerqueira, João Filipe Oliveira Secondary Author Domingues, Lucília
Macieira, Filipe
Pereira, Francisco
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2016 Dissertation Note or Thesis: CDU 663.4 658.56 Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (ramo Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2016

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer