No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Evolução das ideias dos alunos do 9º ano de escolaridade sobre a digestão e transformação de alimentos com recurso a atividades práticas laboratoriais [Documento eletrónico] = [9th-grade student’s knowledge evolution on the digestion and food processing using practical laboratory activities] / Cláudia Andreia Castro Araújo; orient. Francisco Alberto Marques Borges

Main Author Araújo, Cláudia Andreia Castro Secondary Author Borges, Francisco Alberto Marques Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Instituto de Educação Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2014 Description 1 disco ótico (CD-ROM) : il. ; em caixa 13x15x1 cm CDU 57:372.857 372.857:57 Online resource Acesso livre
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Produtos Computador Biblioteca de Ciências da Educação
Documentos Online + Teses e Dissertações BCE 57:372.857 - A Available 449633
Total holds: 0

Relatório de estágio de mestrado em Ensino de Biologia e Geologia no 3º Ciclo do Ensino Básico e no Ensino Secundário, apresentado ao Instituto de Educação da Universidade do Minho

Existe versão impressa

Título e menção de responsabilidade retirados da etiqueta do disco ótico

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.