No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Uso de Carboximetilcelulose na estabilização tartárica de vinhos verdes [Documento eletrónico] = [Use of Carboxymethylcellulose for the tartaric stabilization of “Vinhos Verdes”] / Ana Dulce Mendes da Silva; orient. José Maria Oliveira, Diana Meireles

Main Author Silva, Ana Dulce Mendes da Secondary Author Oliveira, J. M.
Meireles, Diana
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication Braga : [s.n.], 2014 Dissertation Note or Thesis: CDU 663.253 Online resource Acesso restrito à U.M. (1 ano)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Título paralelo retirado da declaração do RI

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (área de especialização em Tecnologia Química Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2014

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer