No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Desenvolvimento de uma metodologia para a segurança alimentar e preservação das propriedades funcionais na desidratação da maçã Golden Delicious [Documento eletrónico] = [Development of a methodology for food safety and preservation of the functional properties in the dehydration of Golden Delicious apple] / Filipa Daniela Ribeiro de Castro; orient. Mariana Contente Rangel Henriques, Maria do Pilar de Araújo Teixeira

Main Author Castro, Filipa Daniela Ribeiro de Secondary Author Henriques, Mariana
Teixeira, P.
Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Escola de Engenharia Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2013 Dissertation Note or Thesis: CDU 664 Online resource Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Descrição baseada no documento eletrónico

Dissertação mestrado integrado Engenharia Biológica (ramo Tecnologia Química e Alimentar) Escola de Engenharia da Universidade do Minho 2013

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer