No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

A gastronomia e os seus contributos para o desenvolvimento do turismo em Montalegre / Paulo Alexandre Costa Dias; orient. Luís Ferreira

Main Author Dias, Paulo Alexandre Costa Secondary Author Ferreira, Luís, Corporate Author (Secondary) Universidade do Minho. Instituto de Ciências Sociais Country Portugal. Publication [Braga : s.n.], 2013 Description XVI, 120 p. : il. ; 30 cm Dissertation Note or Thesis: CDU 641(469.202) 332.1(469.202) 379.85(469.202) Online resource Versão eletrónica. Acesso restrito à U.M. (3 anos)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Monografia Biblioteca Geral da Universidade do Minho
Documentos Online + Teses e Dissertações BGUM 641(469.202) - D Available 435207
Monografia Biblioteca Geral da Universidade do Minho
Documentos Online + Teses e Dissertações BGUM 641(469.202) - D Não requisitável | Not for loan 437505
Total holds: 0

Dissertação mestrado Património e Turismo Cultural Instituto de Ciências Sociais da Universidade do Minho 2013

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.