No cover image available
Normal view MARC view ISBD view

Influência da tecnologia de vinificação sobre a qualidade aromática de vinhos da casta loureiro / José Maria Marques Oliveira

Main Author Oliveira, J. M. Country Portugal. Publication Braga : Universidade do Minho, 1995 Description XI, 81, 49 p. : il. ; 30 cm Dissertation Note or Thesis: Trabalho de síntese para submissão às Provas de Aptidão Pedagógica e Capacidade Científica CDU 663.2
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Monografia Biblioteca de Reservados
Teses e Dissertações BRE 663.2 - O Não requisitável | Not for loan 146860
Monografia Biblioteca de Reservados
Teses e Dissertações BREG 663.2 - O Não requisitável | Not for loan 146861
Total holds: 0

Trabalho de síntese para submissão às Provas de Aptidão Pedagógica e Capacidade Científica

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.